Ontdek de wilde ideeën die het morgen gaan maken

5 Korte lessen die je de essenties van toekomstonderzoek bijbrengen zodat je de wilde ideeën die de markt morgen gaan domineren zèlf kunt ontdekken.


Alleen de essenties, niets meer en ook niets minder. Gratis!

Voorkom dat je klanten gaan shoppen: blijf actueel en relevant

Gebruik toekomstonderzoek voor wilde ideeën om je bedrijf mee te vernieuwen

Weet waar je moet kijken

Je krijgt een overzicht van de beste bronnen die futurologen allemaal gebruiken en je leert welke trends je wel en niet moet volgen en waarom

Leer trends extrapoleren

Trendlijnen doortrekken? Dat wordt het zeker niet. Pak de denktechnieken mee die futurologen gebruiken voor hun visie (met praktijkvoorbeelden)

Zie je markt van morgen

Niemand kan de toekomst voorspellen, maar over de toekomst van je markt kun je veel meer zeggen dan je denkt. Ontdek waar het naartoe gaat!

Ontdek de wilde ideeën die morgen je markt gaan domineren

Leer in 5 superkorte lessen wat je moet doen om

je markt van morgen te ontdekken

3 Goeie redenen om de lessen te volgen

Ondernemers zoals wij hebben allemaal tijd tekort. Maar toch moeten we onszelf en onze bedrijven blijven ontwikkelen. Stilstand is achteruitgang! Daarom heb ik de lessen zo opgezet dat je er zo min mogelijk tijd aan kwijt bent.

1


Wanneer het jou uitkomt!

Je krijgt en houdt direct toegang tot de lessen, dus je kunt ermee beginnen wanneer het jou uitkomt. Al heb je pas over een half jaar tijd, de lessen wachten geduldig op je totdat je zover bent. En je kunt ze op elk apparaat volgen!

2


gratis vervolgtips per email

In de lessen zitten alleen de zaken die je echt moet weten. De rest is er allemaal uitgehaald. Toeters en bellen stuur ik je zo af en toe per email. Allemaal tips uit mijn eigen praktijk, dus beproefd en praktisch en geen boekenwijsheid

3


Elke les kun je in een uurtje doen

Als je gaat zitten Googlen naar trends en ontwikkelingen ben je zomaar een uur verder en dan heb je vooral veel pagina's met zoekresultaten zitten doorbladeren. Met deze lessen wordt Googlen een eitje. Je weet wat je in de zoekbalk moet intypen om resultaten te krijgen waar je wat aan hebt.

Ontdek als eerste de veranderingen in je markt

Behoud je onderscheidend vermogen met je eigen toekomstvisie

Misschien vraag jij je af waarom ik je leer hoe ik mijn werk doe? Is dat geen aanslag op mijn businessmodel? Dat kan zijn, maar ik kan gewoon niet werkeloos toekijken terwijl we als lemmingen op de afgrond aflopen. Onze markten zijn al aan het veranderen. We zijn allemaal mensen en dus ook allemaal bijziend als het om de toekomst gaat. Maar daar kan je wat aan doen. Nee, daar MOET je wat aan doen. Zorg er nou voor dat je bedrijf de komende digitalisering van de markt meemaakt. Dat je niet de Kodak of de Nokia van jouw branche wordt!

In 5 stappen naar wilde ideeën voor de toekomst

Toeval bestaat, maar liefst zo min mogelijk :) Ontdek in 5 korte lessen hoe je markt van morgen eruit ziet en leg een degelijke basis onder groei!

Deel de toekomst met je bedrijfskolom

Hoe beter de hele bedrijfskolom op de toekomst is voorbereid,

hoe meer alle bedrijven in de kolom aan elkaar hebben

De bedrijfskolom is net de voedselketen: als er geen bijen meer zijn, dan ook geen granen. En wat zijn wij zonder onze leveranciers en partners? Laten we ervoor zorgen dat de hele kolom kan blijven groeien!